Skövdes bästa frisör!

Hej alla fina! Jag har fått mycket frågor av er om vilken frisör jag går till så tänkte göra ett litet inlägg här och berätta lite kort om det! Jag går då till Sigges Barbershop i Skövde, ni kan kika in lite på deras hemsida här www.frisor-skovde.se.

Jag har gått just hos denna frisören i flera år, ja sedan jag flyttade till Skövde helt enkelt! Jag hade letat frisör och blivit tipsad om just denna salong av min vän som alltid går hit. Jag är supernöjd med denna frisören och det jag tycker är allra härligast är att man kan verkligen koppla av här. Jag har varit den typen som egentligen ogillar att gå till frisören. Vem ogillar egentligen det, kanske ni tänker nu? Men jo.. Det är helt rätt. Jag har aldrig innan tyckt om att gå till frisören, har bara tyckt att det varit obekvämt och inte känt mig riktigt trygg i att lägga mitt hår i någon främling händer. Tills jag hittade hit! Nu kan jag, istället för att känna olust och obekvämhet inför ett frisörbesök, känna glädje i det! Tack vare att jag hittat till denna underbara frisörsalong med så trevlig personal, som dessutom alltid gör en nöjd! Det är fantastiskt.

Så ni som undrar vilken frisör jag går till, och som vill veta om den bästa frisören i Skövde, så är det utan tvekan denna frisörsalong! Hoppas ni också går hit i fortsättningen! Ha det gott så länge. Hörs snart igen!