Örkulla Bygg & Fastighetsservice

Hej och hallå och god morgon på er alla mina läsare. Jag har inte skrivit på bloggen på ett par dar och nu när jag loggade in så såg jag att många ställt frågor under kommentarerna i mina tidigare inlägg, där ni ville veta mer om det företag som har varit här och renoverat köket. Det gör jag så gärna, berättar om min köksrenovering, och att när det gäller det här med bygg i Uppsala, så finns det ett företag som sticker ut, därför att de är så bra, och det är Örkulla Bygg & Fastighetsservice

 

Jag är så nöjd med den kvalitativa hjälp jag fått av dem. Ni som följer mig på sociala medier kanske redan har sett alla mina bilder på denna renovering? Att renovera kök kräver yrkesskicklig kompetens. Det är en hel del som kan gå galet om hantverkarna inte har rätt kunskap. Nu visste jag att Örkulla Bygg & Fastighetsservice är ett jättebra företag för jag har nämligen anlitat dem förr för olika jobb i min villa. Bland annat en trapprenovering för ett par år sedan. Jag tycker det är bra att ni intresserar er för ett bra företag som kan hjälpa även er. Det här företaget vänder sig till er som önskar hjälp inom bygg i Uppsala, men även ni i Östhammar och Knivsta kan få hjälp av dem. De kan även vara behjälpliga inom målning, tapetsering och snickeriarbeten vilket gör det här företaget mycket användbart, inte enbart för den som behöver hjälp med en köksrenovering. Att deras priser dessutom är rätt så låga i förhållande till andra firmor inom branschen gör det här företaget än mer intressant. Sist men inte minst måste jag nämna att deras kundservice verkligen har imponerat. Man får alltid svar på sina frågor på ett korrekt och vänligt sätt.