Nöjd över måleriföretaget jag anlitade

Idag är jag så glad. För att nu är äntligen den invändiga målningen av vårt snart färdig. Som ni vet från mina tidigare blogginlägg köpte vi ett hus nyligen och det huset var i behov av att målas om och nu är vårt första steg färdigt med den invändiga målningen och nu återstår bara den utvändiga målningen. Jag är så glad att vi fick så mycket förslag på olika måleriföretag i Linköping och att de flesta personer som skrev till mig rekommenderade Målerientreprenörerna i Linköping, då vi verkligen är så nöjda med deras arbete. De kunde komma till oss relativt snabbt och det känns som att de är väldigt noggranna och effektiva även fast jag inte är en målarexpert så har jag den känslan iallafall. På grund av att ni alltid ger mig så bra tips på olika saker får ni gärna ge mig förslag på vilken färg ni tycker att vårt hus ska målas om till. Huset just nu är gult, men det vill vi inte ha.