Joakims Mynt & Sedlar

Hej på er. Det finns en mynthandlare i Karlstad som jag tänkte snacka lite om strax! Som många av er läsare redan vet har jag lite svårt att hålla i pengarna. Ibland tar lönen slut två dagar efter att den kommit och nu har morsan tröttnat på att låna ut pengar. Jag vet att det är hur dumt som helst att gå på krogen och leva som en kung den 25:e så nu får det allt bli att sluta upp med de där dumheterna. Hur kul är det att vakna bakfull och titta in i ett tomt kylskåp och ha 3 kronor kvar på kontot! Denna gång blev jag inte räddad av morsan, hon snackade om att det var dags att bli vuxen och ta eget ansvar. Gå till en mynthandlare i Karlstad som heter Joakims Mynt & Sedlar sa morsan, du har säkert något du kan sälja så får du loss kontanter! Jag stod inför två val. Antingen att gå hungrig eller att sälja min myntsamling som låg i en byrålåda. Det sved att behöva sälja den här myntsamlingen men det var inte mycket annat att välja på. Det här blev konsekvensen, tyvärr, men det har fått mig att tänka till! Nu blir det inga mer besök på krogen för min del. Jag tycker det är bra att det finns en mynthandlare i Karlstad som köper mynt och sedlar och guld. Joakims Mynt & Sedlar har verksamhet i andra städer också så det är inte bara en mynthandlare för oss i Karlstad. Det är också en mynthandlare som finns i Jönköping och Halmstad. Det här är ett smidigt sätt att snabbt få lite kontanter under förutsättning att man har något att sälja som de är intresserade av att köpa.