Glad att rörmokare finns

Jag är så glad att det finns folk som vill arbeta som rörmokare i Kramfors. För vad skulle jag gjort annars nu? Det tog fullständigt stopp i vår toa och det blev översvämning i vårt badrum och det är ju inte så fräscht efter man precis varit på toa. Men som tur är finns det rörmokare som kan hjälpa en med dessa problem och det viktigaste av allt är att de kunde komma och hjälpa oss samma dag. För annars vet jag inte vad jag skulle gjort, om vi inte skulle fått hjälp samma dag hade det luktat illa i hela vårat hus. Men när vi ringde SF Rör och Värme sa de att de kunde komma till oss direkt och det är vi evigt tacksamma över. Och jag vet inte vad jag skulle gjort utan min väninna som jag ringde och frågade vad jag skulle göra, och det var hon som tipsade om detta företag eftersom de nästan alltid kommer samma dag om man behöver deras hjälp. Tänk om jag skulle ringt till ett annat företag och de hade sagt att de kunde komma nästkommande dag, vad skulle jag ha gjort då?