Fötternas dag imorgon

Jag får väldigt lätt slitna fötter, hårda trampdynor och blåsor. Det är jättejobbigt tycker jag för det gör att jag känner mig ofräsch och slänger inte gärna upp dem i min flickväns knä i soffan på fredagskvällen. Samtidigt tycker jag att det är riktigt mysigt och jag skulle vilja göra det. Jag har provat på några olika hemmagjorda behandlingar men jag har inget tålamod för att göra det. Men jag har däremot blivit rekommenderad att gå till ett ställe som heter Pettersson Fotvård i Enskede där de erbjuder olika typer av fotbehandlingar och fotvård. De ska tydligen vara väldigt duktiga och ha riktigt bra produkter och metoder för att ta sig an fötter som inte mår så bra, de är diplomerade fotvårdare. Så jag ska prova på det imorgon, min flickvän sak gå med hon tyckte att det lät lyxigt och ville också prova på hur det skulle vara. Petterson Fotvård sysslar med just fotvård i Enskede, Farsta och Huddinge bland annat. Jag har under en lång tid tänkt att jag ska prova på fotvård men det har inte blivit av, kan inte riktigt säga varför men tror att jag inte haft tid eller tänkt att det inte skulle vara något för mig. Men det är upp till bevis nu på lördag då, så får vi se hur resultatet blir och hur det känns, jag kanske blir en stamkund hos Petterson Fotvård efter detta.