Äntligen är badrummet renoverat

Tjenare, hej och hallå! Idag kände jag för att berätta om ett byggföretag i Visby som hjälpte oss med vår badrumsrenovering när jag och min fru flyttade in i huset. Vi flyttade in veckan efter midsommar och nu är det i oktober. Vi har alltså inte bott i huset i mer än ett halvår. Det är mycket som behöver renoveras men då gäller det att prioritera för Rom byggdes ju inte på en dag. Vi älskade huset från första stund men avskydde badrummet med sin mossgröna tapet och en bidé. Vår fyraåriga frågade mig om bidén var till för att tvätta fötterna … Ett sådant hemskt badrum ville vi absolut inte ha så den första åtgärden blev att anlita Havsö Bygg för en badrumsrenovering.  

Vi är rätt så nyinflyttade på Gotland och kände inte till det här med byggföretag i Visby, vika är bra och vilka ska man undvika och så vidare. Jag fick en personlig rekommendation av en av mina kollegor att anlita Havsö Bygg och det är klart att ett sådant tips betydde mycket. Min fru och jag kunde inte ha önskat oss bättre hjälp än vad vi har fått och vi kommer självklart att anlita Havsö Bygg igen vad det lider. Vårt nästa projekt blir köket, och sedan hade det inte varit helt fel med en altan. Inte nog med att de är så duktiga, de hade ett rimligt pris också. Helt klart är det här ett byggföretag i Visby som vi vet kan hjälpa även er. Jag hoppas att ni gillade det här inlägget. Nu ska jag ta och runda av för jag har lite att stå i. Ha det gott!